يکشنبه, 6 بهمن 1398
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۱۰/۱۰

فرماندار تنکابن :
 شهر شیرود شهری جوان است ، هر اقدامی که امروز صورت گیرد نتیجه آن در کوتاه مدت و بلند مدت نمایان می شود .

◀معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تنکابن  صبح امروز  با همراهی معاونت عمرانی فرمانداری و رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای از پروژه های عمرانی شهر شیرود بازدید کرد .

◀  به گزارش امور فرهنگی و رسانه ای روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود سید امیر حسینی جو در بدو  ورود به شهرداری شیرود مورد استقبال شهردار و شورای اسلامی این شهر قرار گرفت . وی پس از  مشاهده  گزارشات تصویری از فعالیت های عمرانی ، فرهنگی و ورزشی و تشریح طرح ها و برنامه های شهر  شیرود توسط شهردار ، از روند پروژه های در حال اجرا بازدید کرد.

◀ فرماندار شهرستان تنکابن هدف از بازدید های هفتگی در حوزه های شهری و روستایی شهرستان را پیگیری  مسائل و مشکلات مردم خواند و تعامل و همراهی نزدیک دستگاههای اجرایی را راه حل اصلی رفع مشکلات دانست .

◀معاون  استاندار در جمع مسئولین شهر شیرود   گفت : شیرود یک شهر جوان است  هر کاری که امروز صورت گیرد در آینده خودش را نشان می دهد ، وی همچنین افزود : هر اقدامی که آقای شهردار و شورای شهر انجام دهند نتیجه و خروجی آن کار را در میان مدت و بلند مدت شاهد خواهیم بود ضمن اینکه کار دشواری است اما می تواندنتیجه خوبی هم بدنبال داشته باشد

◀ وی در ادامه از طرح کنار گذر شیرودبعنوان  یکی از نکات مهم تلقی نمود  و تاکید کرد  :  ما باید بنا را بر آن بگذاریم که آینده خوبی را برای شهر رقم بزنیم  مشکلاتی اگر وجود دارد در جهت رسیدگی و رفع آن بر آییم  الان قابلیت بیشتری برای کارکردن وجود دارد تا آینده .
حسینی جو همچنین از شورای اسلامی شهر شیرود نسبت به انتخاب شهردار تشکر کرد و افزود من از این انتخاب که با نگاه توسعه شهر همراه بود ممنونم   این انتخاب احسن بود  امیدوارم با حضور  ایشان که تجربه ای در کلانشهر دارند با خدمت بیشتر ، تلاش و فعالیت ، خاطره خوبی را از دوره مدیریت شان برای مردم شیرود به یادگار  بگذارند.
وی در ادامه  از مدیرانی که در دوره های گذشته مدیریت اجرایی این شهر را در دست داشتند و تلاش هم کردند قدردانی کرد و گفت  شهردار یک نفر است اگر همه همراهی نکنند اگر بهترین شهردار دنیا را هم بیاوریم  بدون کمک و همراهی یکدیگر موفق نخواهیم بود.

فرماندار ویڗه شهرستان تنکابن عنوان کرد   ما فعالیت  شهرداری ها را بیشتر در حوزه عمرانی می شناسیم ولی به اعتقاد من  شهرداری هر چه بیشتر در محور فرهنگی ورود کند  بازخورد بیشتر و بهتری را دریافت خواهد کرد ، من از آقای شهردار برای کار در زمینه فرهنگی تشکر می کنم  .

⏹  گفتنی است بازدید از زمین ورزشی شهرداری ، باشگاه ورزشی ایستگاه آتش نشانی ، مجموعه چند منظوره گردشگری و فرهنگی و یادمان شهدای گمنام شهرشیرود ،  احداث دیواره حفاظتی و پیاده راه سلامت ، کیوسک های اطلاع رسانی و دریافت پسماند های خشک و ،،،،،  از مواردی بودند که  در برنامه بازدید فرمانـ.دار تنکابن قرار گرفتند .

🔶امور فرهنگی و رسانه ای روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود

سایت پورتال شهرداری شیرود