زندگینامه ۴۱ شهید سر فراز شهر شیرود در قالب کتاب منتشر می شود.
به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود ، طی جلسه ای که صبح امروز ۷ خرداد ۱۴۰۳ با حضور دکتر کاسه گر محمدی شهردار شیرود،مسئول بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس شهرستان تنکابن و نویسنده کتاب های امیر خلبان شهید شیرودی خانم معصومه جهانفر و همراهان ایشان برگزار شد، مقدمات اولیه برای تامین اعتبار و مطالعه و پژوهش در حوزه نگارش کتاب از زندگی نامه و ابعاد شخصیتی شهدای شهر شیرود در دستور کار قرار گرفت.
شهردار شیرود با اعلام آمادگی مدیریت شهری از این اقدام فرهنگی در راستای تبیین ارزشهای دفاع مقدس، ارج نهادن به مقام شامخ شهدا را ستودنی دانست و این اقدام را در جهت آگاهی نسل جدید از رشادت های فرزندان غیور این مرزو بوم ،مثبت تلقی کرد.

روابط عمومی و پایگاه بسیج اداری کارگری شهدای گمنام شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود