در نشست جمعی از شهروندان با اعضای شورای شهر شیرود

مهمترین دستاورد شوراها جهت توسعه فراگیر در طول چهار سال تصدی، داشتن وحدت رویه، همدلی و وفاق میان آنان و مردم توصیف شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود جمعی از شهروندان با حضور در دفتر شورای اسلامی ضمن تبریک به نمایندگان مردم، به بیان دیدگاهها، نظرات و پیشنهادات خود در حوزه مشارکت شهروندی پرداخته و رمز موفقیت در مدیریت شهری را حفظ همدلی و وفاق میان اعضا دانستند.
شعیب کاسه گر محمدی:
رییس شورای اسلامی شهر شیرود ضمن خیر مقدم به میهمانان، با بیان این مطلب که تا کنون با همبستگی، همگرایی و هم اندیشی اعضا توانستیم به طرح ها و برنامه های ساختارمندی برای آینده شهر برسیم که این رویه
از اصول اولیه توسعه و تحول در سند چشم انداز شهر شیرود است.
رییس شورای اسلامی شیرود رشد و شکوفایی شهر را نتیجه مشارکت متخصصان و کارشناسان بخش های مختلف دانست و افزود:
تجمیع افکار و اندیشه های مردم و مدیریت شهری است که به توسعه همه جانبه شهر می انجامد. و ما را در ارائه خدمات شایسته تر یاری می رساند.
قصد داریم که از ظرفیت دانشگاهی برای برون رفت از موانع موجود شهر بهره بگیریم تا به ساختار علمی تری برای تامین نیازهای شهری دست یابیم.