در این نشست که سرپرست شهرداری نیز حضور داشت، رئیس و اعضای شورای شهر ضمن تشریح موانع، کمبودها و چالش های شهر، به مواردی چون طرح جامع و تفصیلی، ظرفیت های گردشگری، کمبودهای بخش درمانی، شبکه فاضلاب شهری، با رویکرد به توسعه زیر ساختها و تاکید بر فعالسازی پروژه های جدید توسعه محور جهت حصول نتیجه و تحول در بخش های عمرانی و رفاه اجتماعی پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود نشست بررسی برنامه های توسعه شهر با حضور نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تنکابن، به میزبانی شورای اسلامی شهر شیرود برگزار شد.