در متن پیام شعیب کاسه گر محمدی و مسعود راد گودرزی چنین آمده است:

روز دهم آذرماه مصادف است با شهادت آیت الله مدرس و روز مجلس. این روز نشانگر نقش و جایگاه مجلس در کشور به عنوان مهمترين عامل تحقق حاکميت مردم است.

مجلس شورای اسلامی با برآمدن از دل ملت به نماد مسلم و بی‌بدیل مردم‍سالاری دینی در جامعه اسلامی بدل گشته است.نمادی که در طول بیش از یک قرن فعالیت خود بنا به فرموده رهبر فقید انقلاب اسلامی «خانه واقعی ملت» نام گرفته است و همواره در راس امور نظام مقدس جمهوری اسلامی درخشیده است.

اینجانبان ضمن گرامیداشت روز مجلس، این روز را به همه خدمتگزاران ملت در خانه ملت، به خصوص دکتر حسینی نماينده مردم شهرستان‌های تنکابن، رامسر و عباس آباد تبریک عرض نموده، از زحمات بی بدیل و دلسوزانه ایشان در راستای رفع موانع شهر شیرود به ویژه اقدامات سازنده ایشان جهت جذب اعتبار و اقدام در مسیر رفع کمبود آب شرب این شهر و محلات تابعه قدردانی می نماییم. از خداوند  متعال توفيق خدمت صادقانه و مجاهدانه برای ایشان آرزومندیم.