دکتر کاسه گر محمدی عصر امروز با حضور در واحد موتوری و محل استقرار واحد خدمات شهری به بررسی موانع و کمبودهای این دو واحد پرداخت.
◀️شهردار شیرود در جمع کارکنان واحد خدمات شهری و موتوری، ضمن تقدیر از تلاشهای شبانه روزی آنها، به درخواست ها و نیازهای کارگران پاسخ گفت، و با رویکرد به رفع نیازهای ایشان مواردی را مد نظر قرار داده و در راستای بر طرف نمودن مشکلات موجود، قول مساعدت داد.
◀️کاسه گر محمدی از نیروهای خدمات شهری و پاکبانان بعنوان نیروهای تاثیر گذار و محبوب مردم یاد کرد و از آنان خواست با تلاشهای صادقانه شان در جهت رضایت شهروندان قدم بردارند، انتقاد پذیر باشند و در محیط شهری به شهروندان احترام بگذارندـ زیرا شهرداری با وجود یک شهر معنی و هویت می یابد و نیز لازمه داشتن شهر حضور شهروندان و ساکنان آن است.