⏺به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود دکتر کاسه گر محمدی با بیان اینکه نوروز امسال متفاوت از دو سال گذشته خواهد بود افزود:
در دوسال اخیر محدودیت هایی ناشی از کرونا در کشور در جهت کنترل شیوع ویروس اعمال شد و خوشبختانه با طرح واکسیناسیون از بحران گذار کردیم.
شهردار شیرود در ادامه از آمادگی کلیه واحدهای اجرایی و خدماتی شهرداری یاد کرد و گفت: با تشکیل ستاد تسهیل خدمات سفر در شهرداری و ابلاغ وظایف واحدهای اجرایی نسبت به اقداماتی در چهار چوب استقبال از بهار طرح و برنامه های میزبانی شهر را تدارک دیدیم.
کاسه گر محمدی همچنین ادامه داد: ایجاد نشاط بصری، رفت و روب معابر، رنگ آمیزی جداول و بلوارها، هموار سازی کناره معابر و گذرگاههای عابرین پیاده، تقویت و شادابی فضای سبز شهری، ایجاد المانهای نوروزی، ایجاد ایستگاه پلیس راهنمایی و رانندگی، جهت استقرار و نظم ترافیکی، کنترل تفرجگاهها و اقامت های تفریحی، گردشگری در محدوده شهری، دیوارنگاری در راستای زیبایی منظر شهری، برگزاری دو نمایشگاه صنایع دستی و عرضه گل و گیاهان زینتی با رویکرد به طرح اقتصاد مقاومتی و حمایت از زنان سرپرست خانوار، برگزاری جنگ شادی، نشست با سازمانها و ادارات خدمات رسان، (هلال احمر و اورژانس ۱۱۵) از اقداماتی است که برخی از آنها تاکنون انجام شده و بخشی دیگر تا پایان سال اجرایی خواهد شد.