به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود متن پیام دکتر کاسه گر محمدی بدین شرح است:
«امام حسین (ع) جلوه تمام نمای کمال و اخلاق و همه زیبایی‌های عالم و پاسدارِ حقیقی ارزش‌های اسلامی و انسانی با خونِ سرخ شهادت هستند که هر چه تاریخ به جلوتر می‌رود، عالمیان و آدمیان بیش از پیش ذوب در شخصیت بی همتای ایشان و معارف و آموزه های نابی که به میراث گذاشته اند، می شوند.
بی شک سپاهیان که الگوی آنها برای ولایتمداری محض و حرکت در صراط المستقیم فرهنگ ناب عاشورایی می‌باشد، بهترین مصداق برای انعکاسِ مقام پاسدار در عصر کنونی هستند که فداکارانه و دلاورانه در میادین دفاع از اسلام و قرآن و خاکِ وطن ایستادگی کرده و به دفاع از مظلومان و ستمدیدگان عالم برخاسته اند.
سپاهیان این شیرمردان چه در روزهای سخت دفاع مقدس، چه در دفاع از حرم و در بحران ها و روزهای سخت و همین طور در دوره شیوع کرونا حضوری جدی و فعال داشته‌اند و حقیقتاً بخش جدایی ملت به شمار می‌روند و علاوه بر ماموریت‌های نظامی، ردِ پای پاسداران و بسیجیان در عرصه های مختلف جهاد علمی و سازندگی و محرومیت زدایی و حمایت از نیازمندان به خوبی مشاهده می شود.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سرافراز و والامقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی و فرارسیدن خجسته سالروز میلاد با سعادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار، این روز مبارک را به تمامی ملت عزیز و به ویژه پاسداران عرصه‌های جهاد و شهادت تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی و توفیقات روزافزون آنان را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.
شعیب کاسه گر محمدی