◀️درباره سامانه خدمات الکترونیکی دولت(ستاد)
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود
سامانه ستاد، علاوه بر اینکه کمک میکند تمام مواردی نظیر مناقصات، مزایدات و خریدهای جزئی سازمانی در یک سامانه الکترونیکی ثبت شود، به جریان درج شدن معاملات دولتی و تدارکات نیز کمک میکند. از مزایایی که درباره سامانه ستاد میتوان اشاره کرد قابل اعتماد بودن آن میباشد. سامانه ستاد، عدالت را اصل کار خود در معاملات میداند به همین دلیل تامین کنندگان کالاهای تدارکاتی و هم مشارکت کنندگان در مناقصه ها و مزایده های دولتی بدون هیچ واسطه ای در ستاد ایران میتوانند تمام فعالیت های خود را با جزئیات کامل ثبت کنند.
یکی دیگر از کاربردهای سایت ستاد ایران تامین کردن کالاهای مورد نیاز بوده و جالب است که اولویت سامانه ستاد ایران با تولید داخل و کالاهای ایرانی میباشد. بخش های دولتی کشور تمام چیزهایی که نیاز دارند از جمله دستگاه های اداری خود را از سامانه ستادتهیه میکنند.
این اقدام شهرداری شیرود با هدف رفع موانع معاملاتی خرد و کلان و سهولت در خرید و ایجاد شفافیت در بستر اداری صورت می گیرد.