به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود صبح امروز شهردار و اعضای شورای شهر طی حضور در دفتر سرهنگ دیلمی ضمن تبریک به انتصاب ایشان ، پیرامون تشدید همکاریهای پلیس با مدیریت شهری شیرود همچون گذشته بر ادامه تعاملات نیروی انتظآمی با مجموعه شهرداری و شورای شهر در بعد امنیت در حوزه‌های ۱۸ گانه شهر گفتگو کردندشهردار و اعضای شورای شهر شیرود با اشاره به حضور مستمر پلیس در ایجاد امنیت در شهر، از فرماندهی و نیروهای تحت امر ایشان در کلانتری شیرود که با اقتدار در تامین نظم و امنیت عمومی و ایجاد آرامش شهروندان تلاش می کنند ،قدردانی نمودند.✍سرهنگ دیلمی نیز با عنوان این مطلب که مدیریت شهری شیرود با خواسته هایشان در جهت استقرار ثبات و امنیت در منطقه شیرود اهتمآم دارند ، از پایداری پلیس بر انجام وظایف ذاتی خود یاد کرد و آمادگی خود و پرسنل تحت امر را جهت استقرار و پایداری نظم و امنیت در منطقه اعلام نمود.