به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود در پیام تسلیت شهردار و رییس شورای اسلامی بمناسبت سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی و قیام خونین ۱۵ خرداد چنین آمده است: بسمه تعالی

✍

جمهوري اسلامي مولود انقلاب شكوهمند اسلامي ايران بود كه با رهبری حضرت امام خميني (رضوان‌الله تعالي عليه) و به پشتوانه ملتي سرافراز و خستگي‌ناپذير و به بركت خون شهيدان و مجاهدان راه فضيلت به بار نشست و روزي كه روح خدا به خدا پيوست، جهان در شکوه ارادت ملت به ولايت و رسم بدرقه رهبر عزیز خویش حيران شد.

✍

امروز به فضل الهی انقلاب اسلامی، این یادگار ماندگار امام راحل (ره) با رهبری داهیانه خلف صالحش، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) نزدیک نیم قرن از عمر خود را سپری کرده و مسیر روشنی را برای ساخت تمدن اسلامی با تکیه بر نیروی عظیم مردمی، در چارچوب علم و ایمان مشخص نموده است. اینجانبان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، سالگرد رحلت جانگداز ایشان و شهدای والامقام ۱۵ خرداد را محضر مردم همیشه در صحنه ی ایران اسلامی به ویژه مردم شهید پرور و ولایتمدار شهر شیرود تسلیت عرض می نماییم.

سیزدهم خردادماه ۱۴۰۲