سامانه خدمات الکترونیک شهرداری شیرود با هدف رفاه حال شهروندان و مراجعین گرامی راه اندازی شده است.
شهروندان ارجمند از این پس می توانند با اسکن کد QR در پایین پوستر و یا از طریق نشانی: app.shahrdarishirood.ir
به راحتی وارد سامانه شده ، مطابق با آیکون های مندرج در پوستر درخواست خود راثبت و کدرهگیری دریافت نمایند.
درخواست های شما برای مسئول مربوطه ارسال و خدمات دهی بدون حضور فیزیکی شما در شهرداری انجام می گردد.
این سامانه به شما کمک می کند تا در وقت و انرژی صرفه جویی نموده و به راحتی به اهداف اداری و رفع مشکلات خود دسترسی داشته باشید.
سامانه خدمات الکترونیک به کوشش واحد it(فناوری اطلاعات)شهرداری شیرود ساخته و راه اندازی شده است.
لازم به ذکر است که فیلم آموزشی ورود به سامانه و اخذ خدمات از شهرداری به زودی از این صفحه منتشر می گردد.