پیام تبریک دکتر کاسه گر محمدی شهردار و مهندس بهرامی راد رییس شورای اسلامی شهر شیرود بمناسبت هفته قوه قضائیه :

بسمه تعالی

قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران با پاسداری از قانون اساسی و سرلوحه قرار دادن رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری به عنوان رکن اساسی نظام، مسوولیت خطیر و حساسی را در پشتیبانی از حقوق فردی و اجتماعی و تحقق بخشیدن به عدالت عهده‌دار است.
اینجانبان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله دکتر بهشتی (ره) و هفتاد و دو تن از یاران امام راحل (ره)، هفته قوه قضائیه را به همه خدمتگزاران و مسئولان قضائی به ویژه مدیران و کارکنان قضایی شهرستان تنکابن تبریک عرض نموده ، امیدواریم در انجام خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیاده نمودن عدالت با استعانت از انوار نورانی قرآن کریم در سایه رهبری مقام عظمای ولایت (مدظله العالی) موفق و سربلند باشید.