اعتماد و حمایت مردم بزرگترین سرمایه شهرداری‌ها و دهیاری‌هاست.

مهندس ابراهیم بهرامی راد رئیس شورای اسلامی شهر شیرود باصدور پیامی روز شهرداریها و دهیاری ها را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح می آید:

✍️شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، تجلی پویایی شهر و روستا و نقش تاثیرگذاری در رشد، بالندگی و توسعه سکونتگاه های شهری و روستایی دارند.
✍️هر شهر منظومه‌ای متنوع و متعدد از سلیقه‌ها ، انتظارات و درخواست‌هاست و وظیفه مدیران شهری برابری و توسعه عدالت اجتماعی در خدمت‌رسانی است.

✍️ رضایتمندی مردمی بهترین ارزیابی از عملکرد موفق شهرداری‌ها و دهیاری هاست و لازمه خدمت در مدیریت شهری، دغدغه‌مندی در سامان‌دهی، برنامه‌ریزی و حفظ حراست یک شهر با تمام ابعادش است.
✍️اینجانب و سایر همکارانم در شورای اسلامی این روز فرخنده را به کلیه شهرداران و دهیاران محترم کشور ، به ویژه جناب آقای دکتر کاسه گر محمدی شهردار محترم و کارکنان خدوم شهرداری شیرود تبريك عرض نموده ، توفیق روز افزون در راستای ایجاد رفاه و آسایش عمومی و خدمت صادقانه به مردم عزیز شهرمان را از درگاه پروردگار متعال مسئلت می نمائیم.

ابراهیم بهرامی راد
چهاردهم تیرماه یک هزار و چهارصد و دو