در این جلسه دکتر شعیب کاسگرمحمدی شهردار شیرود ، آقایان ابراهیم بهرامی و وحید عشوری اعضای شورای اسلامی شهر شیرود ، بهمن غفاری رییس هیات فوتبال شهرستان تنکابن ، علی عباس شیرودی دبیر هیات فوتبال شهرشیرود ، مهندس وحید منتقمی رییس هیات فوتبال شهر شیرود حضور داشتند.
هدف از برگزاری این نشست ، استفاده از ظرفیتهای موجود درجهت بهترشدن سطح کیفی و کمی فوتبال این شهر بود.
رییس هیات فوتبال شهرستان تنکابن ضمن قدردانی از برگزاری رویدادهای ورزشی درشهرشیرود اظهارداشت زمینه همکاری شهرداری ،شورای شهر با هیات فوتبال باعث ارتقاء سطح کیفی و کمی فوتبال میشود و جادارد از زحمات آقای دکترشعیب کاسگرمحمدی شهردار ورزش دوست شیرود و اعضای محترم شورای شهر این شهر ساحلی تشکر نمایم ، همچنین برنامه ریزی مناسب آقای مهندس وحید منتقمی رییس هیات فوتبال شیرود در انجام فعالیتهای ورزش فوتبال و کمک به ایجاد زیرساختهای فوتبال ستودنیست ، هیات فوتبال شهرستان تنکابن برای پیشبرد امور همگام و هم نظر با مسئولین شهر شیرود است و قطعا تاریخچه فوتبال دراین شهر تجربه گرانبهایی برای حضور تیم های فوتبالی در لیگ‌های معتبر است.
دکترشعیب کاسگرمحمدی شهردارشیرود اظهارداشت نگاه همه جانبه مدیریت شهری ، شهرداری و شورای شهر به عرصه ورزش قهرمانی و همگانی بعنوان یک اصل اولویت داراست ، امیدواریم با وفاق و همدلی بیشتر بتوانیم برای ورزش این شهر به کمک هیات های ورزشی تاثیرگذار ترباشیم ، زمین های فوتبال مناطق مختلف درشهر شیرود قطعا با روش های نوین بازسازی و بهسازی میشوند.