انالله و اناالیه راجعون
شهادت جمعی از هموطنان شریف و مظلوم کشورمان به دست تروریست‌های مزدور در مسیر گلزار شهدای کرمان در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی بار دیگر چهره پلید دشمنان این سرزمین را نمایان ساخت.
انجام چنین اقدامات ناجوانمردانه‌ای در سالگرد ترور شهید سرافراز و بی‌بدیل جهان اسلام، بی‌گمان نشانه ترس و هراس دشمن از مکتب حاج قاسم سلیمانی است و آن‌ها می‌خواهند انتقامِ شکست در میدان جنگ را با ترور کور و بزدلانه از زنان و کودکان و مردم عادی بگیرند.
شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی و درخواست اشد مجازات برای مسببان آن، شهادت مظلومانه تعدادی از زائران مسیر گلزار شهدای کرمان در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی را به محضر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و تمامی مردم شریف ایران تسلیت عرض نموده و برای تمامی شهدای این ضایعه دردناک علو درجات و برای بازماندگان آنان صبر جمیل و برای مجروحان شفای عاجل از خداوند متعال مسالت می نماییم.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود