◀️دکتر کاسه گر محمدی در دومین روز از تصدی خود به عنوان شهردار شیرود با فراخوان مدیران واحدهای اداری و اجرایی جلسه هماهنگی بین واحدها و مدیریت اجرایی شهری را تشکیل داد.

◀️شهردار شیرود با هدف سنجش توانمندی ها و ظرفیت های پرسنل شهرداری بر لزوم هر چه بیشتر فعالیت و خدمتگزاری به شهروندان تاکید کرد و افزود:

به اندازه توان و نه به اندازه ظرفیت کار کنید تا خروجی کار که همان خدمت به مردم شهر شیرود است خود را در عمل نشان دهد.

◀️کاسه گر محمدی با طرح مباحثی چون سلامت و صداقت در کار، تکریم و پاسخگویی درست به ارباب رجوع و تلاش برای بهینه ساختن خدمات به شهروندان از کارکنان خواست تا با جدیت امورات را پیش برند و نیاز شهروندان را در چهار چوب اساسنامه قانونی رفع نمایند.

◀️مدیر اجرایی شهر شیرود در ادامه به تداوم این نشست ها و تشکیل کمیته های تخصصی در موارد مختلف اشاره کرد و جلسات بعدی را با دعوت از مدیران اداری و اجرایی محلی و شهرستانی در جهت تسهیل در رفع موانع و مشکلات شهر موثر خواند و ارائه طرح و برنامه های تحول گرا به منظور توسعه همه جانبه شهر و گذار از وضعیت کنونی را ضروری تلقی نمود.

◀️روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شیرود