◀️شهردار شیرود در حاشیه بازدید از عملیات تسطیح و پاکسازی ساحل پشت ساختمان شهرداری گفت:
◀️بخشی از نوار ساحلی شهر به واسطه انتقال خار و خاشاک ناشی از بارش های سیل آسا که از طریق طغیان رودخانه ها از مراتع بالادست به دریا منتقل می شوند به وسیله امواج ساحل را احاطه کرده اند، به همین منظور باهدف توسعه فضای ساحلی جهت بهره گیری شهروندان و مسافرین پاکسازی می شوند.
◀️دکتر کاسه گر محمدی با عنوان این مطلب که در بین خار و خاشاک موجود در کف ساحل زباله های خانگی و آسیب رسان به محیط زیست هم مشاهده می شود، افزود: محیط زیست تنها متعلق به ما در این دوره زمانی نیست بلکه ما امانتدار طبیعت سالم برای انتقال این موهبت الهی به نسل های پس از خود هستیم.
لذا احترام به طبیعت و محیط زندگی در واقع احترام به فرزندانمان برای داشتن زمینی است که سهم آنها نیز هست.
از همه اقشار انتظار داریم در نگهداری این امانت کوشا باشند
فرهنگ پاکسازی محیط زندگی مان را نهادینه کنیم تا تبدیل به یک عادت و سپس فرهنگ گردد.
◀️شهردار شیرود در پایان از شهروندان خواست تا در فراخوان های پاکسازی محلات و سواحل در کنار شهرداری و همراه با این مجموعه مشارکت داشته باشند تا بتوانیم هم ساحل پاک و هم محیط شهری آبرومندی داشته باشیم. و محیط زیست را محترم شماریم.