🔻حجت الاسلام سید حسن اکبری، نماینده مقام معظم رهبری در سپاه استان قم در جمع مردم روستای کچپ محله اعلام کرد؛ طی تماسی که امروز با حاج آقای حجازی، مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب داشتم، حضور استاندار مازندران و مدیران کل استان در اولین روز عید سال نو در روستاهای بخش محروم هزار جریب را به ایشان اطلاع دادم.

🔹وی ادامه داد: ایشان پس از انتقال این موضوع به مقام معظم رهبری، اعلام کرد معظم له، سلام ویژه ای برای استاندار و مدیران استان داشتند و فرمودند: این اقدام که مدیران ارشد استان در روز اول عید به جای ماندن در کنار خانواده در مناطق محروم حضور پیدا می کنند و به رفع مشکلات مردم می پردازند، بسیار ارزشمند است.

🔹 استاندار مازندران به همراه معاونین و مدیران کل دستگاه های اجرایی استان با حضور در ۶۰ روستای هزار جریب نکا به بررسی مشکلات مردم این بخش پرداخت.